Wednesday , January 20 2021
Kryefaqja / PODCAST/TV / 100-vjeçarja nga Librazhdi: Kishte vështirësi, por jetesa më përpara ishte më mirë

100-vjeçarja nga Librazhdi: Kishte vështirësi, por jetesa më përpara ishte më mirë

Të martën e 2 korrikut, në fshatin Gizavesh u festua një ditëlindje e rrallë.

Fetije Carja patjetër që gjatë jetës duhet të ketë marrë urimin klasik “U bëfsh 100 vjeç!”, sa herë që ka patur ditëlindjen; dhe në këtë datë ajo i mbushi të njëqindat.

Fetije Carja

Jeta e saj nuk ka qenë e lehtë, duke qenë se bashkëshorti ka humbur jetën në moshë fare të re.

Megjithatë, ajo ia ka dalë të rrisë e vetme fëmijët e saj dhe sot, na tregon se si kanë qenë këto 100 vite për të.

Pasaporta e saj

Më poshtë një intervistë e shkurtër:

Shiko gjithashtu

Plazh në Shkumbin, fanatikët që nuk e tradhtojnë lumin në këto ditë të nxehta

Nuk janë të shumtë si dikur, por kanë mbetur ende fanatikë që nuk e kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.