Wednesday , January 20 2021
Kryefaqja / PODCAST/TV / Një 17-vjeçare si Xhuana, prej tre vitesh merret me kujdesin ndaj bletëve

Një 17-vjeçare si Xhuana, prej tre vitesh merret me kujdesin ndaj bletëve

Xhuana Skura nga Pishkashi është vetëm 17-vjeçe dhe sapo ka mbaruar gjimnazin.

Prej tre vitesh ajo merret me kujdesin ndaj bletëve dhe përgjatë kësaj kohe ka arritur që të rrisë biznesin e saj dhe tashmë ka 20 koshere në shtëpinë e saj në Pishkash.

Megjithatë, Xhuana është mjaft ambicioze, ajo ka plane edhe për të ardhmen.

“Do të vazhdoj universitetin”, shprehet ajo.

Xhuana fton të rinjtë të ndjekin pasionet e tyre, në vendin e tyre dhe emigracioni të mos jetë alternative jetese.

Ndiqni më poshtë historinë e saj:

Shiko gjithashtu

Plazh në Shkumbin, fanatikët që nuk e tradhtojnë lumin në këto ditë të nxehta

Nuk janë të shumtë si dikur, por kanë mbetur ende fanatikë që nuk e kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.