Tuesday , January 19 2021
Kryefaqja / Turizëm / Shiu bllokon guidën në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Shiu bllokon guidën në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Stafi i “Pushime on Top” teksa vizituar edhe parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë, duke bërë edhe një eksplorim të tij.

Edhe pse u lodhën, Ori dhe Flori shprehen se ia vlen pa diskutim pasi pamjet ishin mahnitëse.

Ori ka treguar edhe një detaj nga udhëtimi i tyre në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë, ku në eksplorimin e dytë i ka zënë shiu.

Por për më tepër ndiqni “Pushime On Top”.

Shiko gjithashtu

Ngrihen bujtina në parkun e Shebenikut, rritet numri i vizitorëve

Parku Kombëtar i Shebenikut gjithnjë e më shumë është bërë pjesë e guidave dhe pamja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.