Wednesday , January 20 2021
Kryefaqja / Buzëqesh / Aksioni i policisë në Librazhd, 3 Gusht 2000

Aksioni i policisë në Librazhd, 3 Gusht 2000

Puna e policisë në Prefekturën e Librazhdit këto ditë është rritur mjaft. Aksionet e policisë janë zhvilluar në këtë prefekturë në pikën e Mirakës, ku dhe mendohet për trafiqe të paligjshme.

Komisariati i policisë ka konsistuar më tepër në zbulimin e veprave penale me një efikasitet 100%. Në qytetin e Librazhdit janë arrestuar 32 autorë veprash penale.

Një punë e mirë është bërë dhe në bllokimin e bimëve narkotike ku janë zbuluar 316 kilogramë drogë në postobllokun e Mirakës si dhe janë ndaluar shumë persona të dyshuar për trafik prostitucioni.

Në të gjithë fshatrat rreth Librazhdit këto ditë ka përfunduar dhe faza e parë e mbledhjes së armëve e cila është realizuar 73% ku janë kontrolluar dhe 2000 familje.

Shiko gjithashtu

Lulja e Krishtlindjeve: 5 këshilla për të jetuar gjithë vitin në shtëpinë tuaj

Ylli i Krishtlindjeve është një nga lulet simbol të kësaj feste. E bukur, e kuqe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.