Tuesday , January 19 2021
Kryefaqja / Buzëqesh / Çmimet e ushqimeve në Librazhd – 13 Prill 1999

Çmimet e ushqimeve në Librazhd – 13 Prill 1999

Në qytetet jugore të vendit vihet re një luhatje e çmimeve të mallrave ushqimore me tendencë rritje. Në tregun e qytetit të Librazhdit sot shënohen këto çmime në bankinat e tregut për frutat dhe perimet.

Kjo rritje vërehet për mallrat e tjerë ushqimorë dhe sipas qytetarët faktori i parë ndikues është fluksi dhe shtimi i qytetarëve të ardhurve nga Kosova, duke krijuar një raport të ri mes ofertës për blerje dhe shitjes. Megjithatë ndonëse popullsia është rritur ndjeshëm pas ardhjes në vazhdim të qytetarëve nga Kosova ajo çka mbetet për tu shënuar është mosmungesa e produkteve të shumta ushqimore dhe të fruta-perimeve në treg.

Kjo për faktin se vetë tregtarët kanë shpeshtuar lëvizjet e tyre drejt pikave të furnizimit përmes pikave doganore të Qafë Thanës dhe Tushemishtit me Maqedoninë.

Shiko gjithashtu

Lulja e Krishtlindjeve: 5 këshilla për të jetuar gjithë vitin në shtëpinë tuaj

Ylli i Krishtlindjeve është një nga lulet simbol të kësaj feste. E bukur, e kuqe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.