Leotrim, djali i vogel ne familjen e Ferit Gurra, 19 vjecar nga Librazhdi, ne moshen me te bukur eshte diagnostikuar me tumorr ne koke.

Ai sapo ka mbaruar shkollen e mesme dhe si cdo moshatar i tij jetonte me endrrat si ta ndertoj te ardhmen e tij. Por, fatkeqesisht endrrave te tij iu prene krahet nga ajo me te cilen ai po perballet, nje tumor ne anen e djathte te kokes!

Mjeket i kane thene se ai ka nevoje per nderhyrje kirurgjikale qe nuk eshte e mundur te kryhet ne Shqiperi, po duhet te shkoje ne Turqi.

Familja e pamundur per te perballuar shpenzimet per mjekimin e djalit te tyre, i lutet te gjithe atyre qe kane mundesi te ndihmojne ne mjekimin e tij me sado pak.

Le ti japim serish krahe enderrave te Leotrimit!