fbpx
Tuesday , September 29 2020
ti raporton librazhdinews.al

TI Raporton – Raporto ne Portalin Librazhdi News: kunder dhunes korrupsionit rryshfetit ndotjes se natyres shkaterrimit te faunes e flores demtimit te pasurise publike etj. Keni ndonje problem qe ju a zvarrisin dhe nuk po gjeni zgjithje ne institucionet vendore e shterore ne jemi zeri juaj na shkruani

TI RAPORTON

Stop

Korrupsionit
Dhunes
Rryfshetit
Ndotjes se natyres
Shkaterrimit Faunes e Flore

Raporto ne
librazhdinews.al

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “0” entry_duration= “0.5” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

Emri (kerkohet)

Mbiemri (kerkohet)

Adresa email (kerkohet)

Numeri i telefonit (kerkohet)

Dergo materialin tend

Prano kushtet e perdorimit Kushtet e perdorimit (kerkohet)

[edsanimate_end]