Fatos Brahja u largua nga Librazhdi 7 vite më parë për të nisur një jetë të re në Turqi. Atje ai gjeti një punë, ku mori me vete dhe familjen e tij.

Në një kohë kur kishte menduar se tashmë kishte gjetur punën, ishte sistemuar në një vend tjetër, ai mëson mbi një fabrikë që do të hapej në qytetin e Librazhdit.

Fatos Brahja

Kjo fabrikë do të sillte në Librazhd të njëjtën punë që ai bënte dhe në Turqi dhe teksa telefonon administratorin, vendos që të rikthehej së bashku me familjen.

Puna që bën këtu, thotë se i jep kënaqësi pasi është në vendin e tij.

Fatosi ka gjithashtu edhe një mesazh për të gjithë ata që janë larguar, por edhe një thirrje për organet vendore.

Ndiqni më poshtë kronikën: