Nuk janë të shumtë si dikur, por kanë mbetur ende fanatikë që nuk e kanë braktisur plazhin në lumin Shkumbin.

Megjithëse përflitet si një nga lumenjtë më të ndotur në Shqipëri, duket se këtë përshtypje nuk e kanë frekuentuesit që kanë gjetur oaze të qetësisë, mes gjelbërimit dhe ajrit të pastër.

Natyrisht, plazhi në luginën e lumit Shkumbin është plazh një ditor dhe kryesisht i organizuar në grupe shoqërore.

Video: