Teksa bashkëmoshatarët e tij emigruan jashtë para shumëvitesh, apo u zhvendosën drejt Tiranës dhe Durrësit, Egli Ceku zgjodhi të mos largohej nga vendi i tij.

Ideja që ai kishte ishte ndryshe: të investonte në at Bar-Café-n e vogël që babai i tij kishte ndërtuar në fshatin Dorëz. Në fakt, kështu bëri.

Restoranti dhe njëkohësisht lokali i rasteve të ndryshme familjare me emrin “Ceku” shumë shpejt do të kthehej në një nga më të frekuentuarit.

Cilësia e shërbimit është çelësi i suksesit që ka ky lokal sot, pasi është mjaft i kërkuar.

Në një intervistë të shkurtër, Egli Ceku bën thirrje për patriotët e tij që të kthehen për të investuar në qytetin e tyre.

Intervista: