Pas reshjeve të dendura të dëborës, aksi Prrenjas-Librazhd për disa orë ditën e djeshme qëndroi i bllokuar ku qindra makina nuk kishin mundësi të lëviznin dhe as të ktheheshin mbrapa.

Ndërkohë sot është një situatë ndryshe, ku në këtë aks nuk ka bllokime. Megjithatë në disa pjesë të rrugës ka prezencë akulli, ndaj shoferët duhet të bëjnë kujdes.

Pamje: Pa koment