RRETH NESH

LibrazhdiNews.al është një website që ju sjell gjithçka mbi rrethin e Librazhdit.

Me një numër të madh kategorish, ky portal ju sjell më nga afër me qytetin e Librazhdit duke ju njohur në kohë reale me atë që ndodh brenda dhe jashtë tij.

Paanshmëria do të na udhëheqë në punën tonë, pasi vetëm në këtë formë do të mund të fitojmë besimin e lexuesve.

Jo vetëm kaq, ky website do të mundohet të jetë promovuesi më i mirë i turizmit, kulturës dhe vlerave humane që mbart zona e Librazhdit.

Ky website do mundohet të kthehet në një dritare ku gjithsecili merr shërbimin që kërkon.

Si mund ta gjej?

Shumë thjesht, mjafton të shkruani librazhdinews.al dhe me një klik do të bëheni vizitor i faqes sonë, ku mund të informoheni mbi atë që ju intereson.

KONTAKT:

Email:info@librazhdinews.al

Mund të na gjeni edhe në:

Facebook: Librazhdi News
Instagram: librazhdi_news

You Tube: librazhdi news