SHKRUAJ ARTIKULLIN TËND

Shkruaj artikullin tend 

Jeni pasionat per te shkruar artikuj me tematika te ndryshme  duke i illustruar me foto e video, dhe deshironi ti publikoni ato ne jua mundesojme  deshironi qe te botoni artikullin tend  ne portalin tone ne jua mundesojme.

Portali librazhdinews.al  fton te gjithe te apasionuarit  rreth shkrimeve me tematika te ndryshme ti publikojne ato ne portalin librazhdinews

Ne ndryshe nga portalet e tjere deshirojme te hapim nje dritare te re duke ju dhene mundesin qe cdokush te shkruaj artikullin e tij dhe ta dergojne ne portalin librazhdinews.al dhe ne ju mundesojme publikimin duke ju dhene autoresine tuaj keshtu ne fund te artikullit ju do te shikoni emrin dhe mbiemrin e autorit foton tuaj personale nqs deshironi lidhje me profilet tuaja social network si facebook, twitter linkedin etj

Gjithashtu artikulli juaj do te ndahet  (share) me ndjekesit tone ne faqet sociale.

Keshtu ju do te arrini nje njohje me te gjere me publikun madje mund te jete nje mundesi per te filluar nje karriere te re ne jeten tuaj

Ne jemi librazhdinews.al nje portal ndryshe nga te tjeret!